300 full loads fra Danmark til England

Godt teamwork førte til rettidig transport af udstyr til offshore vindindustrien

Hos Blue Water er vi altid klar til en udfordring. Kort før jul fik vi en henvendelse fra en potentiel kunde i England. De havde købt et projekt af en leverandør i Danmark, som tilfældigvis også er en god kunde hos Blue Water.

Projektet gik ud på at transportere omkring 300 læs fra 10 forskellige adresser i Danmark til et centralt leveringssted i England indenfor et relativt kort tidsrum - fra slutningen af februar 2024 til slutningen af juni 2024. Ud over de almindelige gardintrailere var der også 35 laster med overdimensioneret gods.

"I ægte #TogetherWeCreateSolutions-ånd byggede vi hurtigt en løsning med hjælp fra vores forskellige afdelinger rundt om i Danmark: Niche/Key Account Management i Odense, Specials i Herning, UK-teamet i Taulov og sidst, men ikke mindst vores erfarne Blue Water-kolleger i Manchester", forklarer Søren Jessen Dahl, Manager Road UK, Ireland & Domestic hos Blue Water.

Vigtigt udstyr til industrien for vedvarende energi

Lasten bestod af omkring 6.000 stykker udstyr til et overfladebehandlingsanlæg til den vedvarende energiindustri. Den overdimensionerede last, som krævede specialtransport, f.eks. skorstene og luftbehandlingsblokke, målte mellem 14 og 22 meter.

Søren fortsætter: "Vi sammensatte et konkurrencedygtigt setup, som både leverandøren i Danmark og kunden i Storbritannien var meget tilfredse med, og det første læs blev transporteret i slutningen af februar. Ud over selve fragten omfattede setuppet også eksportdokumentation og vareforsikring". 

Gennem løbende kontakt og opfølgning gennem hele processen har Blue Water sammen med afsenderen i Danmark og vores kunde i Storbritannien leveret på alle parametre indtil videre, og vi ser nu (desværre) enden på et meget spændende projekt.